Menu
-
Zamówienia przyjmujemy przy barze.
-
.
.
-
SNACKI
-
prażone orzechy laskowe
5
-
oliwki riviera
9
-
chleb z olejem z góry św. wawrzyńca
9
-
chipsy ziemniaczane pieczone na oliwie extra virgin z solą himalajską
9
-
talerzyk polskich serów dojrzewających
24
-
talerzyk polskich serów zagrodowych
24
-
talerzyk wędlin "koszutka smokers"
24
-
ser dżersejowy blue z rancza frontiera z czatnejem
24
-
kawior antonius 5* siberian, pieczywo z masłem
219
-
.
-
OSTRYGI GILLARDEAU
-
1 szt.
29
-
3 szt.
75
-
.
.
-
PUSZKA FANGST
-
wątróbka z dorsza
39
-
małże
41
-
sercówki
47
-
.
.
-
TALERZYKI
-
hummus z bobu, smażony ogórek małosolny, lubczyk, pikantne rayu
33
-
białe szparagi z sosem maślano-cytrynowym, salsa z zielonych szparagów i czosnku niedźwiedziego, orzechy laskowe
43
-
kanapka z rostbefem, majonez ziołowo-cytrynowy, smażone szparagi, mostarda z rabarbaru, ser
45
-
stracciatella od bianci, sałatka z pomidorów i nektarynek z wędzonymi małżami fangst
47
-
sałatka z wędzonym pstrągiem ojcowskim, kurkami, młodymi warzywami, sosem holenderskim i paloną bułką tartą z anchovies
47
-
tatar z polędwicy wołowej, chrupek ryżowy z wakame i nanami togarashi, gochu majo
50
-
filet z troci, zielone szparagi, sos pomarańczowy z miso, masło rayu
62
-
comber z królika z kaszanką i szynką szwarcwaldzką, aromatyzowana maślanka z olejem lubczykowym
65
-
.
.
-
DESERY
-
tarta jagodowa z kremem angielskim i bezą włoską
23
-
beza pavlova, krem mascarpone, konfitowany fenkuł, maliny, sos porzeczkowy
27
-
.
.
-
WINO SŁODKIE
-
Menti Albina 2018 (80 ml)
29
-
Kuhn Oestrich Lenchen Riesling Spatlese 2019 (80 ml)
34
-
.
.
-
NAPOJE BEZALKOHOLOWE
-
woda filtrowana (do zamówień powyżej 25zł)
0
-
woda filtrowana
5
-
on lemon tonic 200ml
13
-
espresso tonic
23
-
leitz riesling zero 125ml
24
-
copenhagen sparkling tea 125ml
29
-
.
.
-
NAPOJE CIEPŁE
-
espresso
10
-
doppio
10
-
americano
12
-
flat white
14
-
cappuccino
14
-
cafe latte
16
-
herbata
15
-
mleko owsiane
2