Menu
-
Zamówienia przyjmujemy przy barze.
-
.
.
-
SNACKI
-
prażone orzechy laskowe
5
-
oliwki riviera
9
-
chleb z olejem z góry św. wawrzyńca
9
-
chipsy ziemniaczane pieczone na oliwie extra virgin z solą himalajską
9
-
talerzyk polskich serów dojrzewających
24
-
talerzyk polskich serów zagrodowych
24
-
ser dżersejowy blue z rancza frontiera z czatnejem
24
-
talerzyk wędlin
24
-
kawior antonius 5* siberian, pieczywo z masłem
219
-
.
-
OSTRYGI GILLARDEAU
-
1 szt.
29
-
3 szt.
75
-
.
.
-
PUSZKA FANGST
-
sardynki
25
-
śledź
35
-
wątróbka z dorsza
39
-
małże
41
-
sercówki
47
-
wątróbka z żabnicy
47
-
.
.
-
TALERZYKI
-
pate z wątróbki króliczej, mostarda z winogron, domowa chałka, marynowane owoce
37
-
stracciatella od bianci, pomidory od pana jacka, pikatny dressing z nektarynki
39
-
kanapka z rostbefem, majonez tuńczykowy, pieczone pomidory koktajlowe, kapary, ser
45
-
sałatka z wędzonym pstrągiem ojcowskim, kurki, młode warzywa, sos holenderski, palona bułka tarta z anchovies
47
-
tataki z miecznika, domowe ponzu, marynowany ogórek
49
-
grillowany bakłażan w miso, jogurt tahini, orzechy laskowe, pikantne rayu, umeboshi, zioła
52
-
kalmar duszony w pomidorach, farsz z borowików, focacci i zioł, gremolata
57
-
polędwica wołowa, fasolka szparagowa, sos satay, szpik wołowy, zioła, orzeszki ziemne, rayu
78
-
.
.
-
DESERY
-
chałwowe semifredo, malina liofilizowana, coulis malinowy z bobem tonka, maliny
23
-
beza pavlova, mus mascarpone, porzeczki w syropie, konfitowany fenkuł, maliny
27
-
.
.
-
NAPOJE BEZALKOHOLOWE
-
woda filtrowana (do zamówień powyżej 25zł)
0
-
woda filtrowana
5
-
on lemon tonic 200ml
13
-
leitz riesling zero 125ml
24
-
copenhagen sparkling tea 125ml
29
-
.
.
-
NAPOJE CIEPŁE
-
espresso
10
-
doppio
10
-
americano
12
-
flat white
14
-
cappuccino
14
-
cafe latte
16
-
herbata
15
-
mleko owsiane
2
-
.
.
-
dla grup liczących 6 osób lub więcej doliczamy serwis w wysokości 10%